ANNONS ANNONS

Allmänt meddelande

Kollaps
No announcement yet.

Vill du segla jorden runt?

Kollaps
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Vill du segla jorden runt?

  Hej!

  Drömmer du om ett världsomseglingsäventyr och är beredd att satsa helhjärtat? Vi söker 1-2 extra besättningsmedlemmar till en tvåårig segling runt jorden med avsegling i juli 2011. Som besättningsmedlemmar är vi alla lika delaktiga i projektet och i planering av resan. Vi ställer inga större krav på seglingserfarenhet utan är mer inriktade på att hitta trevliga och entusiastiska personer med äventyrslusta som är lätta att komma överens med.

  Vi är ett par på 24 respektive 25 år som planerar att segla jorden runt. Vi har precis tagit examen från Umeå Universitet och har fått jobb i Kristinehamn där vi kommer att ägna kommande år till att arbeta, spara pengar och planera/förbereda inför det stora äventyret. Som personer är vi ärliga, positiva och lätta att komma överens med.

  Tycker du att detta låter som något för dig och vill veta mer om oss och projektet ska du höra av dig till eiliv_hagg@hotmail.com med en beskrivning av dig själv, varför du vill följa med samt eventuella frågor.

  Vänligen
  Eiliv & Emilie
  Last edited by Eiliv&Emilie; 2010-05-01, 16:54.

 • #2
  För er som läst denna länk och varit intresserad kan jag nu meddela att vi har ordnat med besättning.
  Tack för visat intresse!

  Vänligen
  Eiliv

  Kommentar


  • #3
   Följ äventyret på vår hemsida!

   Hej alla sjöbusar som läst vårt inlägg!

   Om man vill veta hur det gick sedan och om vi levde lyckliga i alla våra dagar till sjöss så kan man följa vårt äventyr på www.batenanna.se.

   Skepp och hoj
   Capten Ninetoe

   Kommentar

   Senaste inlägg

   Kollaps

   Senaste ämne

   Kollaps

   ANNONS
   ANNONS
    
   Working...
   X