ANNONS ANNONS

Allmänt meddelande

Kollaps
No announcement yet.

Vill DU segla hem vår båt från Karibien?

Kollaps
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Vill DU segla hem vår båt från Karibien?

  Hej!
  Vi är på jakt efter några personer som skulle vilja segla hem vår båt Aurora från Karibien till Sverige nu i vår 2016 eller nästa vinter. Eftersom vi numera är ”fast” i jobb här i Sverige så har vi inte tid att göra detta själva.
  Aurora är en 39-fots ketchriggad stålbåt byggd -85, med watermaker, autopilot, en stor frys och allt annat som en långfärdsutrustad båt ska ha. Vi renoverade henne 2012 och seglade sedan från Sverige till Karibien där hon har legat sedan dess. Vi har varit där varje säsong och seglat några månader men skulle nu som sagt vilja få henne tillbaka till Sverige.

  Vi ser gärna att du som är intresserad har vana av längre seglingar, eller att någon i din besättning har det. En rekommendation från oss är att ni är minst två, helst tre, som seglar. Ersättning för resa och övrig info kan vi diskutera närmare via mail/telefon.
  Självklart finns det möjlighet att segla runt ett par månader i Karibien innan överfarten, eller om ni vill ta en avstickare till t.ex. Skottland innan ankomst till Sverige.

  Mer information om båten och oss kan du hitta på www.segla.nu.
  Maila jakob@naredi.nu vid intresse, och tipsa gärna era seglarkompisar!

  /Sofie, Jakob, Martin, Daniel x2
  Vi tillbringar vintrarna i Västindien på segelbåten Aurora. Följ vår blogg, se våra filmer och låt dig inspireras av vår långsegling.

Senaste inlägg

Kollaps

Senaste ämne

Kollaps

ANNONS
ANNONS
 
Working...
X