ANNONS ANNONS

Allmänt meddelande

Kollaps
No announcement yet.

Finns det båt community?

Kollaps
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Bengan94
  svarade
  Båthem är en nystartad båtcommunity där du kan ha en båtprofil och se andras båtar. En trevlig sida för oss båtälskare :)
  Båthem är en svensk båtcommunity för dem som gillar båtlivet. Här kan du visa upp dina båtar och framför allt dela med dig av ditt båtintresse.
  Last edited by Bengan94; 2019-05-16, 21:12.

  Skriv en kommentar:


 • Svwerker
  svarade
  Det närmsta man kommer något liknande är väl maringuiden, men den är i mitt tycke misskött av administratörerna. En massa självklara funktioner funkar inte och man får inget svar på varför eller när det ska åtgärdas. Annars är de båda ovan de absolut bästa forumen med störst kompetens, bredd och aktivitet.

  Skriv en kommentar:


 • stor_martin
  svarade
  Har en fråga

  är det någon som vet om det finns någon bra båt community liknande den för bilar www.garaget.org? Jag antar att det inte finns men kanske är någon som är duktig på att göra hemsidor som får intresse att göra en nu. Borde finnas många som gillar båtar som skulle tycka det var bra med en sida liknande garaget.org.[/b]
  Hej,

  prova dessa två om du inte redan gjort det: Boatsite.se och Boatlife.se. Båda är mest motorbåtar.

  Martin

  Skriv en kommentar:


 • carl-hampus
  started a topic Finns det båt community?

  Finns det båt community?

  Har en fråga

  är det någon som vet om det finns någon bra båt community liknande den för bilar www.garaget.org? Jag antar att det inte finns men kanske är någon som är duktig på att göra hemsidor som får intresse att göra en nu. Borde finnas många som gillar båtar som skulle tycka det var bra med en sida liknande garaget.org.

Senaste inlägg

Kollaps

Senaste ämne

Kollaps

ANNONS
ANNONS
 
Working...
X