ANNONS ANNONS

Allmänt meddelande

Kollaps
No announcement yet.

Varning för U.s quality boats

Kollaps
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Varning för U.s quality boats

  Jag vill varna för att använda ett företag som heter u.s quality boats för att frakta över båtar från usa till sverige. U.S boat - New and used boats - Boat import from USA Vi anlitade u.s quality boats för att frakta över en motorbåt som köptes i usa och skulle fraktas över till sverige för ett år sedan. Allt skötes väldigt bra tills dess att båten tillslut skepades från usa. Då fick vi reda på att det på vår båt även fraktades en stor båtmotor som vi inte ägde eller kände till. Fraktfartyget hade redan lämnat usa när u.s quality boats berättade detta för oss så det var för sent att göra något åt saken. Det var bara ren tur att vi inte åkte dit för detta i tullen eftersom vi endast förtullat värdet på vår köpta båt och inte på motorn. En väldigt obehaglig upplevelse och därför vill vi råda andra som ska skeppa båtar över atlanten att vara väldigt noga med vilka ni anlitar.

 • #2
  Naturligtvis ska de inte göra så men något större problem ska det inte vara. Antingen ska motorn finnas på ett eget sjöfraktbrev eller konossement eller annars ska det finnas på er faktura.
  Om motorn bara ligger där så är den ju er!

  Kommentar


  • #3
   Jag kan heller inte se problemet. Ni förtullar ju bara för det gods ni köpt och avser att föra in i Sverige. På mig låter det mer som en rent stuvnings-teknikalitet. Er båt var kanske den bästa platsen för motorn under transporten?

   Så vad är egentligen problemet. Tullen tog ju ingen notis - förmodligen för att motorn inte var er.

   Eller menar du, att när du hämtade båten fanns extramotorn med och att du har den nu?

   Kommentar


   • #4
    Käns väl lite sådär att ens nya fina båt ska agera förvarings utryme (lastbil) åt nån annan bara för att dom ska slippa fraktkostnad.
    om nu motorn fans på eget papper så dom som köpt den fick tulla för den så har ju alt gått rät till, om inte så har man smuglat in motorn för att slippa tull & mons, samt frakt... & det är ju fel. ingen kan påstå nåt annat...

    Kommentar

    • ANNONS ANNONS

    • #5
     Nu verkar det som de även försöker sälja CE märkning!!! hur kan det fungera tro??

     Kommentar

     Senaste inlägg

     Kollaps

     Senaste ämne

     Kollaps

     ANNONS
     ANNONS
      
     Working...
     X