ANNONS ANNONS

Allmänt meddelande

Kollaps
No announcement yet.

24-timmarssegling första helgen i september. Hela kusten, Vänern och Mälaren

Kollaps
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • 24-timmarssegling första helgen i september. Hela kusten, Vänern och Mälaren

  Hej seglare!

  Svenska Kryssarklubbens 24-timmarssegling körs längs hela Sveriges kust och i Vänern och i Mälaren första helgen i juni och september. I år betyder det helgen med lördag 1 september.
  Click image for larger version

Name:	1-DSC_4214.jpg
Views:	1
Size:	47,1 KB
ID:	262413
  Seglingen går ut på att segla så långt som möjligt på en bestämd tid och sedan komma tillbaka till startpunkten i tid. Du väljer själv väg bland en stor uppsättning rundningspunkter.

  Läs mer om seglingen på www.24-timmars.nu och anmäl dig under de olika arrangörerna, Kryssarklubbens lokala kretsar. Exakta starttider varierar något mellan de olika arrangörerna.

  Seglingen är en koncentrerad långfärdssegling där du hinner med mycket segling, mycket navigering och mycket samvaro ombord. Lägg upp seglingen så att den passar dig, besättningen och båten. Kul och lärorikt.  Vi har en facebooksida http://facebook.com/24timmars där du kan fråga, diskutera, dela med dig, leta gastar. Eller kommentera inlägget.

  I Stockholm kan du titta in på en drop-in-kafé inför seglingarna på Kryssarklubbens kansli i Nacka Strand, ta en fika och prata med några funktionärer och andra deltagare. Ingen föranmälan, ingen agenda, inga powerpointbilder. Vi småpratar lite kring dina frågor och försöker analysera vädret inför seglingarna. Måndag 27 augusti mellan 18 och 21.


  Seglarhälsningar,
  ./stefan

  --
  Stefan Pettersson <0733-12 55 55> <stefan@24-timmars.nu>
  SVENSKA KRYSSARKLUBBEN <www.sxk.se>
  24-timmarsseglingar <www.24-timmars.nu>

Senaste inlägg

Kollaps

There are no results that meet this criteria.

Senaste ämne

Kollaps

There are no results that meet this criteria.

ANNONS
ANNONS
 
Working...
X