ANNONS ANNONS

Allmänt meddelande

Kollaps
No announcement yet.

Vill du segla jorden runt?

Kollaps
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Niklas80
  svarade
  Hallå,

  är för tillfället inte intresserad av att följa med, men har själv långseglingsplaner, dock lite senare (om 3-4 år). Är bara lite nyfiken! =) Vad har ni för båt och hur har ni tänkt er rutten?

  Skriv en kommentar:


 • vänern
  svarade
  lånseglar projekt.

  Rättning av mail,ska vara martyboy1@live.se

  Skriv en kommentar:


 • vänern
  svarade
  Långseglings projekt.

  Jag är mycket intresserad och har planerat en långsegling en längre tid.Jag har till en början tänkt mig ensam segling då jag ej har någon bekant som har tid,vill eller kan satsa 100% på ett långseglarprojektj men jag är öppen för nya vinklar och förslag om inte annat kan det vara lärorikt att utbyta tankar och ideer.Jag bor passande även i Kristinehamn där ni kommer att jobba. Mvh-Håkan "Marty"Johansson.(martybo@live.se)

  Skriv en kommentar:


 • Eiliv&Emilie
  started a topic Vill du segla jorden runt?

  Vill du segla jorden runt?

  Hej!

  Drömmer du om ett världsomseglingsäventyr och är beredd att satsa helhjärtat? Vi söker 1-2 extra besättningsmedlemmar till en tvåårig segling runt jorden med avsegling i juli 2011. Som besättningsmedlemmar är vi alla lika delaktiga i projektet och i planering av resan. Vi ställer inga större krav på seglingserfarenhet utan är mer inriktade på att hitta trevliga och entusiastiska personer med äventyrslusta som är lätta att komma överens med.

  Vi är ett par på 24 respektive 25 år som planerar att segla jorden runt. Vi har precis tagit examen från Umeå Universitet och har fått jobb i Kristinehamn där vi kommer att ägna kommande år till att arbeta, spara pengar och planera/förbereda inför det stora äventyret. Som personer är vi ärliga, positiva och lätta att komma överens med.

  Tycker du att detta låter som något för dig och vill veta mer om oss och projektet ska du höra av dig till eiliv_hagg@hotmail.com med en beskrivning av dig själv, varför du vill följa med samt eventuella frågor.

  Vänligen
  Eiliv & Emilie
  Last edited by Eiliv&Emilie; 2010-05-01, 16:53.

Senaste inlägg

Kollaps

Senaste ämne

Kollaps

ANNONS
ANNONS
 
Working...
X