ANNONS ANNONS

Allmänt meddelande

Kollaps
No announcement yet.

Huvudbry med MD3B

Kollaps
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Niklas80
  started a topic Huvudbry med MD3B

  Huvudbry med MD3B

  Hej!

  Har länge läst en hel del i detta forum men nästan aldrig postat men nu är det dags att be om att få låna lite tid från alla ni smarta människor här!

  Har en Najad 34 med en orginal MD3B. Motorn startar och går som en klocka, vi har kört den c:a 100-120 timmar denna säsong och egentligen inte haft några problem. Men...

  1) Temperaturindikatorn på instrumentpanelen indikerar att motorn går varm, har mätt på motorn med IR-termometer och den är aldrig varmare än 75 grader på utsidan. Har haft en mekaniker sett på den och provkört den och han ansåg att det var inga problem med motorn utan snarare sensorn. Funderar på om det beror på om temperatursensorn eller instrumentpanelen har problem, någon som har haft liknande problem?

  2) Motorn är sedan starten konverterad till sötvattenkylning, ser att kylarvattnet blir brunt och det blir lite skum på toppen, väldigt ofta när vi kör längre sträckor så "pyser det över" ur expansionskärlet och ner vid sidan. Vad kan det bero på?

  3) Om båten legat still ett par veckor så kommer det vit rök och bildas en oljig hinna på vattnet bak båten när vi startar motorn. Är det normalt?

Senaste inlägg

Kollaps

Senaste ämne

Kollaps

ANNONS
ANNONS
 
Working...
X